Haal alles uit PowerPoint

De meest geavanceerde PowerPoint cursus ooit

Powerpoint presentaties maken...

Iedereen ziet er tegenop. Je spendeert uren in PowerPoint om je slides zo mooi mogelijk te maken.

En ondanks al die kostbare tijd die je erin stopt, ben je niet tevreden met het eindresultaat.

Klinkt dit herkenbaar?

Dan is deze cursus helemaal geschikt voor jou.

In de cursus ga je leren:

‘’Hoe heb jij dit in PowerPoint gemaakt?! Dat is iets wat ik regelmatig hoor na het volgen van de PowerPoint cursus’’

Deze slides kun je aan het eind van de PowerPoint cursus helemaal zelf maken:

Hoe de 7 uur aan beeldmateriaal is verdeeld

Voordat we echt slides kunnen ontwerpen, moeten we een basis hebben van wat er allemaal kan in PowerPoint en hoe je dat moet doen. Dat gaan we in dit hoofdstuk leren.

Nu je de basis kent, gaan we aan de slag met de meer gevorderde PowerPoint functionaliteiten. Ik ga je niet alleen maar leren wat deze functionaliteiten zijn, maar ook hoe je deze kunt toepassen. In elke video zullen we een slide ontwerpen met steeds weer een nieuwe functionaliteit. Op deze manier leer je door het zelf te doen.

Je kent het wel: iedereen in je organisatie maakt slides nét iets anders. De ene gebruikt Arial en de ander Calibri als lettertype. Kortom, de stijl is niet hetzelfde. In dit hoofdstuk gaan we ons eigen bedrijfstemplate maken. Ik maak hem in de stijl van mijn bedrijf, terwijl jij dezelfde slides kunt maken in jouw eigen stijl. Aan het eind van dit hoofdstuk heb je dus een mooi template staan om mee te werken.

In dit hoofdstuk gaan we slides ontwerpen waarop je de reactie krijgt: ”wow, is dit echt gemaakt in PowerPoint?!”.

Dat gaan we doen door verschillende animaties en overgangen te combineren. Ook dit gaan we leren door zelf aan de slag te gaan met het ontwerpen van slides.

In dit hoofdstuk gaan we presentaties maken met klikbare knoppen. Je kunt dus zelf bladeren door je presentatie en alleen de punten bespreken die op dat moment belangrijk zijn voor jouw publiek.

Dit kun je natuurlijk ook gebruiken voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve cv, portfolio en nog veel meer.

Wat heb je nodig?

1

Microsoft PowerPoint geïnstalleerd

Om het meeste uit de cursus te halen, raad ik je aan om minimaal met PowerPoint 2016 te werken. Anders zijn veel opties niet beschikbaar.

2

Een basiskennis van PowerPoint

Dit is handig maar niet verplicht. Als je ‘ wel eens’ met PowerPoint hebt gewerkt en weet hoe je een dia, vorm, etc. moet invoegen, is dat al voldoende.

3

Motivatie


Om een expert in PowerPoint te worden, is meer nodig dan alleen de video’s kijken. Het is belangrijk dat je er zelf ook mee aan de slag gaat.

Wie ben ik?

Mijn naam is Thijs Honselaar. Ik ben trotse eigenaar van het PowerPoint ontwerpbureau Creative West. Al jaren helpen wij bedrijven met het ontwerpen van presentaties en templates in PowerPoint.

Ik kwam er alleen achter dat deze investering voor veel bedrijven te hoog is. Daarom besloot ik om al mijn kennis van PowerPoint in één complete PowerPoint cursus te gieten. Alles. Ik heb geen “geheime informatie” achtergelaten. Dat is hoe waardevol ik de cursus wilde maken. Dit met het doel om mensen in te laten zien hoe tof PowerPoint kan zijn.

Dit vinden cursisten van ons

"Ik heb de PowerPoint cursus gevolgd en daar ben ik zeer zeker wijzer van geworden. Op deze manier wordt PowerPoint steeds leuker om mee te werken. Ik had de basis al onder de knie, maar nu veel extra’s geleerd die het voor mij makkelijker maken om sneller een leuke PowerPoint te maken. Als er nog een vervolg komt, ga ik die zeker volgen."
Theo Noordermeer
"Super toffe cursus van Thijs. Ik maak zelf al jaren presentaties in PowerPoint, maar ik heb nooit geweten dat er zoveel meer mogelijk mee is. De PowerPoint cursus heeft me écht verder geholpen. Ik maak nu mooiere slides in nog minder tijd."
Arjan den Heijer
"Thijs, je bent een échte PowerPoint EindBaas! Je PowerPoint cursus is super, je legt het kort en helder uit en wat ik sterk vind, is dat je jouw “foutjes” erin laat, en ook oplost. Geeft veel inzicht om mijn eigen gekl..t op te lossen. Nogmaals dank, ik heb heel veel aan je PowerPoint cursus, het is ook retehandig om als snel naslagwerkje te gebruiken."
Rick Kaihatu

100% risicovrij

Heb je minder dan 25% van de cursus gedaan en heb je het idee dat de cursus niets voor jou is? Dan krijg je je geld terug. No questions asked!

Meld je nu aan en krijg levenslange toegang

Ben jij er klaar voor? Meld je nu aan en krijg levenslang toegang + gratis content updates.

€129 (ex btw.)

Niet tevreden? Geld terug!